søndag 30. desember 2012

Ecraft og Ebosser

Ecraft
Denne kjøpte jeg på forsommeren 2011 her hos Multicom.no da cuttlebugen min havarerte.. Jeg fikk en gammel som jeg har klart meg med, men den er dårlig og måtte hele tia legge lag-på-lag med kartong for at den skal stanse ut det jeg vil. Fryktelig tungt å sveive da.
Ecraft kan skjære ut utrolig mye i flere tykkelser. Demo finns her og her bl.a. 
Jeg bruker den bare til mine papirprosjekter og er veldig fornøyd. 
 Denne tagen kan stanses ut enten fra SD-kortet eller direkte fra PC slik som vist under her.

 Til tynnere ark stiller jeg kniven på 5, til kartong bruker jeg som regel 6.
 Den hvite tagen er str. 4,5 inches, den ytterste mørke er samme størrelse, men da velger jeg SHD (skygge) når jeg cutter, da blir den akkurat litt utenfor og den hvite passer perfekt.

 Her er noen tags/lapper som jeg har stanset ut med Ecraft.. :)
På et SD-kort finns det 125 eller mer forskjellige motiver som kan stanses ut, og alle motiver kan man endre størrelse på etter eget ønske.
 
I tillegg bruker jeg kun Ecraft til å stanse ut bokstaver med i alle fonter og størrelser direkte fra PC'n! Utrolig flott og effektivt.

Ebosser
I høst var Ebosser på tur til Norge og jeg var snar til å anskaffe meg den fra Kreativ scrapping som hadde en kampanje til de som bestilte innen en viss dato.   Jeg fikk den akkurat til jul :)
Denne er liksom kremen og bare helt suuuper!! Jeg slipper å sveive, den er rett og slett perfekt å bruke :) A4-størrelse på alle plater og man kan stanse ut flere dies samtidig slik som jeg har gjort her med to forskjellige farger på papiret. Diesen skal ligge under papiret før den stanses ut  ..eller man kan ha A-plata under, da kan diesen ligge oppå papiret. Embosses samtidig!!
 Denne Marianne design diesen kjørte jeg gjennom Ebosser 2 ganger, den andre gangen snudde jeg den på plata på langs. Da ble den ingen problem, det var bare å rive tagen fra diesen!!

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med flotte maskiner du har kjøpt deg ! Disse så kjempe Spennene ut og at man slipper å sveive er jo kjempe bra! Veldig god beskrivelse du viser . Det eneste ulempen jeg kan kansje se er at man må ha to maskiner ,altså en som stanser ut og en annen som embosser istedenfor allt i en ? Eller tar jeg feil ? Klem fra Eva

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Eva :) Neda man behøver ikke begge, har man Ebosser så er det nok. Den takler de diesen jeg har vertfall, men Tim Holtz's tykke dieser har jeg ikke prøvd enda på den. Kult at den både stanser ut dieser og embosser samtidig.
   Ecraft kjøpte jeg fordi jeg ble fri for cuttlebug, men den kan bare stanse ut via SD-kort eller fra PCn. Veldig bra å skrive ut tekst med den, og lage forskjellige tags :)

   Slett
  2. Ok takk for svar,for da ble jeg litt klokere og veldig kjekt at man ikke trenger begge deler . Kan jo være en sån maskin hadde vært tingen for meg etter vært, siden den er elektrisk. Kose deg masse med den og spennene å se hva du lager med den.
   Godt nyttår
   Klem Fra Eva helen

   Slett
 2. Dette var jo kjempebra Anita-Lise!
  Tusen takk for flotte visninger av begge maskinene. Gleder meg til å se hva mer du skal trylle frem med disse!
  Ha et riktig godt nytt år!
  Klemmer fra Jill

  SvarSlett
 3. Så spennende maskiner..friste friste:))
  Ønsker deg et riktig Godt Nytt År!!
  Klem fra Gunn

  SvarSlett
 4. Jeg sier som Gunn friste...friste
  Så utrolig flott ut, klem bente:)

  Godt nyttår:)

  SvarSlett

Alle kort